• ECO Clean IPARI vegyszerektől mentes kárpittisztítás, az INTELLIGENS kárpittisztító megoldás!

KÁRPITTISZTÍTÁS

IPARI vegyszerektől mentes kárpittisztítás, kanapé, fotel, puff, ebédlő székek, irodai székek tisztítása. Kárpittisztítás hotelok, szálláshelyek, panziók, éttermek, iskolák és intézmények részére!

Kárpittisztítás Győr | Kárpittisztítás Mosonmagyaróvár

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást?

Tucatnyi kárpittisztító szakember közül válogathat! Önt a legjobb érdekli? Akkor megtalálta!

  • Vegyszermentes kárpittisztítás

    Amennyiben a kanapé, szék, fotel vagy puff állapota megengedi, mi nem használunk vegyszereket a kárpittisztítás során!

  • Ingyenes kiszállás Győr-Moson-Sopron megyében

    Egész Győr-Moson-Sopron megye területén ingyenes a kiszállás! Komárom, Pápa, Veszprém, Ajka csak 3000 Ft!

kárpittisztító, kanapé tisztítás Győr
Rendeljen kárpittisztítást most!

Mit kell tennie? NE HABOZZON! Ha unja már a foltos, beszürkült és zsírfoltos fejtámlát, kartámaszt a kanapén a fotelon vagy a székeken, akkor ideje kárpittisztító szakember segítségét kérni! Kárpittisztítás Győr, Mosonmagyaróvár, Rajka, Hegyeshalom, Csorna, Kapuvár, Fertőd és Sopron környékén ingyenes kiszállás. Komárom, Esztergom, Tata, Veszprém, Pápa, Ajka, Szombathely és környéken egyszeri 3000 Ft kiszállási díjat számolunk fel.

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

INGYENES kiszállás Győr-Moson-Sopron megye területén! Győr, Mosonmagyaróvár, Rajka, Hegyeshalom, Csorna, Kapuvár, Fertőd és Sopron környékén ingyenes kiszállással.

Komárom, Esztergom, Tata, Veszprém, Pápa, Ajka, Szombathely és környéken egyszeri 3000 Ft kiszállási díjat számolunk fel.

ECO Clean Győr | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

szőnyegtisztítás Győr | Partner szőnyegtisztító Győr | Partner szőnyegmosás Győr | Partner tiszta szőnyeg Győr | Partner szőnyegtisztítás Győr | Partner Provertha szőnyegtisztítás Győr | Partner Kays

Jó tudni! ECO Clean Győr | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...