• ECO Clean IPARI vegyszerektől mentes matractisztítás, az INTELLIGENS matractisztító megoldás!

MATRACTISZTÍTÁS

Ön tisztában van vele kivel osztja meg matracát minden éjszaka? IPARI vegyszerektől mentes matractisztítás, atkaírtással!

Matrac tisztítás Győr | Matrac tisztítás Mosonmagyaróvár

Miért válassza az ECO Clean matractisztítást?

Tucatnyi matractisztító szakember közül válogathat! Önt a legjobb érdekli? Akkor megtalálta!

  • Vegyszermentes matractisztítás

    A matractisztítás során abszolút nem használunk vegyszert! Az atkákat, az atkák tojásait és az atkaürüléket egy speciális géppel távolítjuk el. Az eredményt Ön is megnézheti!

  • Ingyenes kiszállás Győr-Moson-Sopron megyében

    Egész Győr-Moson-Sopron megye területén ingyenes a kiszállás! Komárom, Pápa, Veszprém, Ajka csak 3000 Ft!

matractisztító, matrac tisztítás Győr

Mit kell tennie?

Rendeljen matractisztítást most!

matractisztítás, matrac tisztítás ingyenes kiszállássalMatractisztítás szolgáltatási területek

INGYENES kiszállás Győr-Moson-Sopron megye területén! Győr, Mosonmagyaróvár, Rajka, Hegyeshalom, Csorna, Kapuvár, Fertőd és Sopron környékén ingyenes kiszállással.

Komárom, Esztergom, Tata, Veszprém, Pápa, Ajka, Szombathely és környéken egyszeri 3000 Ft kiszállási díjat számolunk fel.

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztítás szolgáltatásainkat.

Együttműködő partnereink
matractisztítás Győr | Partner matractisztító Győr | Partner matrac tisztítás Győr | Partner matrac tisztító Győr | Partner tiszta matrac Győr | Partner atkaírtás és matractisztítás Győr | Partner

Jó tudni! ECO Clean Győr | a matractisztító válaszol!

Matractisztítással kapcsolatos tudnivalók:

Mikor ajánlott a matractisztítás? Ha úgy érzi, hogy nem szívesen osztja meg matracát atkák millióival. Ha nem szívesen fekszik olyan matracban, ami tele van atkaürülékkel és az atkák tojásaival. De legalább évente egyszer ajánlott a matractisztítás! Az egészséges és pihentető alvásra mindenkinek szüksége van! Az atkák okozta légúti megbedegedésekre viszont senkinek nincs szüksége! Ezért nem lehet túlzásba vinni a matrac karbantartását. Milyen gyorsan szaporodnak el az atkák a matracban? Egy éjszaka alatt, annyi elhalt bőrhámsejt válik le a testünkről, amennyi másfélmillió atkának elegendő táplálékot nyújt. Egy éjszaka alatt!

Házilag matractisztítás? A matrac szivacsában megtelepedő bőrhulladékot, az atkákat, azok káros termékeit és az atkatojásokat eltávolítani házipraktikákkal képtelenség. A matrac porszívózásával az az érzésünk támad, hogy tiszta a matracunk, amiben minden éjszaka órákig alszunk. Jól lehet, hogy a szivacs felső rétegében sikerül megzavarni az atkák nyugalmát. Az általunk használt matractisztító gépek ennél azért többre képesek!

Miért fontos az atkaírtás?

Mi történik a matractisztítás során?