TISZTELT ÜGYFELEINK, SZOLGÁLTATÁSAINK ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK!
| Teppichreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Komárom

Válassza Komáromban elérhető specializált kárpittisztító szolgáltatásunkat, ahol az IPARI szintű tisztítást ötvözzük a teljes mértékű vegyszermentességgel. Legyen szó kanapékról, fotelokról, puffokról, ebédlő- vagy irodai székekről, csapatunk kíméletes, mégis hatékony módszerekkel állítja helyre bútorainak eredeti állapotát. Szolgáltatásaink különösen előnyösek hotelek, panziók, éttermek, iskolák és más intézmények számára Komáromban, ahol a magas szintű higiénia és a kifogástalan megjelenés elengedhetetlen. Szakértelmünkkel nem csak a szennyeződéseket távolítjuk el, hanem egy egészségesebb, allergénmentes környezetet is teremtünk. Látogasson el weboldalunkra, ahol egyszerűen foglalhat, és részletes információt találhat a kárpittisztítási eljárásainkról, árainkról és elérhetőségeinkről. Bízza Komáromban is a bizonyítottan hatékony és környezetbarát megoldásra a kárpitjait, és élvezze bútorai frissességét és tisztaságát! Kötelezze el magát a minőség és a fenntarthatóság mellett, válassza Komáromban is a vegyszermentes kárpittisztítást, hogy helyiségei minden szempontból ragyogóan tiszták legyenek.

Kárpittisztítás Komárom

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Komáromban és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást Komáromban?

 • Helyi szakértők Komáromban:

  Komáromban az ECO Clean helyi szakértői jól ismerik a városi környezetet és igényeket, így gyors és hatékony kárpittisztítás szolgáltatást nyújtanak.

 • Környezetbarát Megközelítés:

  Az ECO Clean elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért vegyszerek helyett természetes, környezetbarát tisztítószereket használ, amelyek nem károsítják a környezetet és biztonságosak a családod és háziállataid számára is.

 • Megbízhatóság és minőség:

  Helyi vállalkozásként az ECO Clean hírnevet és ügyfélkapcsolatokat épített ki Komáromban, ami bizalmat és megbízhatóságot jelent a helyi lakosok számára.

 • Mélytisztítás és atkaírtás:

  Speciális technikákkal mélyrehatóan távolítjuk el a szennyeződéseket, ami hosszabb élettartamot biztosít a kárpitoknak.

kárpittisztító, kanapé tisztítás Komárom
EXTRAKCIÓS kárpittisztítás: hatékony és kíméletes!

Az extrakciós kárpittisztítás egy nedves tisztítási eljárás, amelyet különösen a szövetkárpitok mélyen ülő szennyeződéseinek és foltjainak eltávolítására fejlesztettek ki. Nagynyomású gépet használunk, amely meleg víz és speciális, vegyszermentes tisztítószer keverékét juttatja mélyen a szövetbe, majd az oldatot a benne lévő szennyeződésekkel együtt kiszívja.

Rendeljen kárpittisztítást Komáromban!

Optimalizálja otthona megjelenését kárpittisztítás segítségével! Ne hagyja, hogy a makacs foltok, a beszürkült és zsíros felületek rontsák el az otthona hangulatát. Legyen szó akár a kanapé fejtámlájáról, a fotelok kartámaszáról vagy a székek kárpitjáról, a szakértői tisztítás frissességet és tisztaságot kölcsönöz nekik. Keresse fel a Komárom és környékén elérhető kárpittisztító szakembereinket, akik a legmodernebb technológiával és szakértelemmel vállalják otthona vagy irodája kárpitjainak megújítását. Ne várjon tovább, élvezze otthona újjászületett szépségét! Kárpittisztítás Komáromban: a minőség és megbízhatóság garanciája.

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Komárom városon belül 2500 Ft, Komárom külső kerületei 3000 Ft, Komárom 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Komáromtól 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron, Szombathely és környéken azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Komárom | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

BIO kárpitisztító Komárom és környéke BIO kárpittisztítás Komárom kárpittisztítás Komárom kanapé tisztítás Komárom kárpittisztítás Komáromban kárpittisztítás Komáromban
kárpittisztítás Komárom és környéke vegyszermentes kanapé Komárom kanapék tisztítása Komáromban kárpittisztítás Komárom háztól-házig kanapé tisztítás Komárom komáromi kárpittisztítás

Jó tudni! ECO Clean Komárom | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének/lemondásának feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...