TISZTELT ÜGYFELEINK, SZŐNYEGTISZTÍTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK!
| Teppichreinigung

SZŐNYEGTISZTÍTÁS - ECO Clean Szombathely

Modern és intelligens technológia, vegyszermentes tisztaság.

Üdvözöljük a Szombathelyi Szőnyegtisztítás oldalán, ahol első osztályú szolgáltatást és ragyogó eredményeket kínálunk minden szőnyeg tisztítási igényére. A legújabb technológiákat és környezetbarát tisztítószereket használva cégünk minden szőnyeget, legyen az a nappali dísze vagy egy intenzíven használt irodai padlószőnyeg, mélyen és alaposan kitisztítjuk. Szombathely városában és annak környékén arról vagyunk ismertek, hogy személyre szabott, megbízható és kifogástalan szőnyegtisztítási szolgáltatást nyújtunk.

Szőnyegtisztítás Szombathely

Gyapjú, pamut, selyem és antik szőnyegek tisztítása 3500Ft/m2 - től
A szőnyegtisztítás és a szőnyegszállítás árak Szombathelyen 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!

Miért válassza az ECO Clean Szombathely szőnyegtisztítást?

Szombathelyen rengeteg szőnyegtisztító közül választhat, de ha a legkiválóbbat keresi, ne keressen tovább! Önnek csak a legjobb megoldás megfelelő, és mi pontosan azt nyújtjuk.

 • Vegyszermentes szőnyegtisztítás Szombathely

  Mindig arra törekszünk, hogy szőnyegeit a legtisztább, legtermészetesebb módon varázsoljuk újjá. Ahol csak lehet, kerüljük a kemikáliák alkalmazását, így nyugodt lehet afelől, hogy otthona nemcsak makulátlan, hanem egészséges is lesz. Döntsön Ön is a zöld tisztítás mellett, és élvezze annak minden előnyét velünk!

 • Háztól-házig szállítás szőnyegEXPRESSZ

  Görgesse fel egyszerűen a tisztítandó szőnyeget, ügyelve arra, hogy a címke jól látható maradjon. Miután szőnyegfutárunk begyűjtötte szőnyegét, a legújabb BIO tisztítási technikáinkkal gondoskodunk róla, hogy a szőnyeg frissen és illatosan térjen vissza Önhöz. Szombathelyen és a szélesebb környéken is elérhető ez a kényelmes, háztól-házig szolgáltatás, mely garantálja, hogy otthona tisztasága és frissessége a lehető legzöldebb módon valósuljon meg!

 • Egészség és Biztonság

  Allergénmentes környezet: A vegyszermentes módszerekkel tisztított szőnyegek hozzájárulnak egy egészségesebb otthoni légkör kialakításához, csökkentve az allergiás reakciók és légzőszervi problémák kockázatát.

  Biztonságos a gyerekek és háziállatok számára: Mivel nem használnak agresszív vegyszereket, a tisztított szőnyegek biztonságosak a legérzékenyebb családtagok számára is.

 • Minőség és Megbízhatóság

  Magas minőségű tisztítás: Az ECO Clean tapasztalt szakemberei a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák a szőnyegek mélytisztítására, eltávolítva a makacs foltokat, szennyeződéseket és allergéneket.

  Hosszútávú állapotmegőrzés: A vegyszermentes tisztítás nem csak kíméli a szőnyegeket, hanem hosszabb élettartamot is biztosít nekik, megőrizve szépségüket és struktúrájukat.

 • Ügyfélszolgálat és Elégedettség

  Személyre Szabott Szolgáltatás: Az ECO Clean figyelmet fordít minden ügyfél egyedi igényeire, biztosítva, hogy a szolgáltatás pontosan megfeleljen az elvárásaiknak.

  Elégedettségi Garancia: Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek maximális elégedettsége mellett, és garanciát vállalunk a magas színvonalú szolgáltatásra.

Rendelje meg a szőnyegfutárt Szombathelyen most!

Mit kell tennie? HÍVJA AZ ECO CLEAN SZOMBATHELY csapatát! Ha unja már a foltos, beszürkült és poratkáktól hemzsegő szőnyeget és helyette FRISS, illatos és élénk színekben pompázó szőnyegre vágyik, akkor ideje szőnyegtisztító szakember segítségét kérni! Szőnyegtisztítás Szombathely és vonzáskörzetében háztól-házig szállítással.

szőnyegtisztítás házhozszállítással Győr, Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom, Csorna, Kapuvár, Pápa, Veszprém, Ajka, Fertőd, Szombathely és SopronSzőnyegtisztítás szolgáltatási területek

Háztól-házig szállítás árak Szombathely és környékén: Szőnyegek szállítása Szombathely városon belül 2500 Ft, Szombathely külső kerületei 3000 Ft, Szombathely 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Szombathelytól 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel szállítási díjat.

Komárom, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Székesfehérvár, Pápa, Ajka, Szombathely, Sopron és környéken a szőnyegszállítási díjak azonos rendszer alapján kerülnek megállapításra!

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Szombathely | A szőnyegtisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom, Esztergom, Tata, Tatabánya, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Szombathely, Sopron és térségéből elégedetten veszik igénybe szőnyegtisztító szolgáltatásainkat. Válalljuk irodai szőnyegek, szennyfogó szőnyegek, iskolai szőnyegek, tanáriszoba, ebédlő és könyvtári szőnyegek tisztítását. Hotel és szálláshelyek, panziók részére komplett szőnyegtisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

BIO szőnyegtisztító Szombathely és környéke BIO szőnyegtisztítás Szombathely szőnyegmosás Szombathely tiszta szőnyeg Szombathely szőnyegmosás Szombathelyen szőnyegtisztítás Szombathelyen
szőnyegtisztítás Szombathely és környéke vegyszermentes szőnyegtisztítás Szombathely szőnyegek tisztítása Szombathelyen szőnyegtisztítás Szombathely háztól-házig szőnyeg tisztítás Szombathely szombathelyi szőnyegtisztítás