• ECO Clean A Természet Ereje, Az Intelligencia Finesze - Kanapé tisztítás újratöltve! | Polsterreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Veszprém

Ismerje meg Veszprémben elérhető elsőrangú kárpittisztítási szolgáltatásunkat, ahol az IPARI szintű tisztítási technikákat a legmodernebb, teljesen vegyszermentes módszerekkel ötvözzük. Akár kanapékról, fotelokról, puffokról, vagy étkezői és irodai székekről van szó, szakképzett csapatunk a legóvatosabb, de mégis mélyreható tisztítási módszereket alkalmazza a kárpitok frissítésére. Szolgáltatásaink kiválóan alkalmazhatók szállodák, vendéglátó helyek, oktatási intézmények és egyéb közösségi területek számára Veszprémben, ahol a higiénia és az esztétikus megjelenés nélkülözhetetlen. Szolgáltatásainkkal nem csupán a látható szennyeződésektől szabadítjuk meg a kárpitokat, hanem egy egészségesebb, allergiamentes környezetet is teremtünk. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletes tájékoztatást találhat kárpittisztítási folyamatainkról, árainkról és hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot. Válassza Veszprémben is a biztonságos, eredményes és környezettudatos kárpittisztítást, és örvendeztesse meg magát és környezetét bútorai újjászületésével. Tegyen egy lépést a minőség, a fenntarthatóság és a professzionális szolgáltatás irányába, válassza Veszprémben is a vegyszermentes kárpittisztítást, és tapasztalja meg a tisztaság és a frissesség harmonikus egyensúlyát otthonában vagy vállalkozásában!

Kárpittisztítás Veszprém

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Veszprém és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást Veszprémben?

 • Lokális ismeretek:

  Az ECO Clean kárpittisztító csapata átfogóan ismeri Veszprém városának sajátosságait, így hatékonyan és gyorsan tudnak reagálni a helyi igényekre.

 • Egészség és biztonság:

  Különös figyelmet fordítunk az egészséges otthoni környezet megteremtésére, a legbiztonságosabb vegyszermentes kárpit, kanapé tisztítószereket használva.

 • Tapasztalt szakemberek:

  A cégünk tapasztalt és képzett szakemberekkel dolgozik, akik garantálják a kiváló kárpittisztítás szolgáltatást.

 • Megfizethető megoldások:

  Versenyképes árazás mellett kínálunk magas színvonalú szolgáltatást, így Veszprémben mindenki számára elérhetővé válik a minőségi kárpittisztítás.

kárpittisztító, kanapé tisztítás Veszprém
EXTRAKCIÓS vizes kárpittisztítás Veszprémben és környékén.

Az extrakciós kárpittisztítás egy nedves tisztítási eljárás, amelyet különösen a szövetkárpitok mélyen ülő szennyeződéseinek és foltjainak eltávolítására fejlesztettek ki. Nagynyomású gépet használunk, amely meleg víz és speciális, vegyszermentes tisztítószer keverékét juttatja mélyen a szövetbe, majd az oldatot a benne lévő szennyeződésekkel együtt kiszívja. Az extrakciós, vizes kárpittisztítás népszerű és hatékony módszer a kárpitok alapos és kímélő tisztítására. Néhány előny, amit ez a módszer kínál:

Rendeljen kárpittisztítást Veszprémben és környékén most!

Ne tűrje tovább a foltos, beszürkült és zsíros fejtámlákat, kartámaszokat kanapéin, foteljein vagy székein! Itt az ideje, hogy cselekedjen és visszanyerje bútorai eredeti ragyogását és frissességét. Ha Veszprémben vagy a környékén él, ne habozzon kapcsolatba lépni egy profi kárpittisztító szakemberrel. Szakértőink speciális eszközökkel és módszerekkel távolítják el a makacs foltokat, szennyeződéseket és kellemetlen szagokat, miközben megóvják a kárpit anyagát és színét. A szolgáltatásunk nem csak a szépséget állítja vissza, hanem egy tisztább, egészségesebb otthoni környezetet is biztosít, eltávolítva az allergéneket és a baktériumokat. Forduljon hozzánk bizalommal Veszprémben és környékén a kárpittisztításért, és hagyja, hogy szakértőink gondoskodjanak otthona tisztaságáról és kényelméről. Ne várjon tovább, érje el a ragyogó és tiszta eredményt már ma!

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Veszprém városon belül 2500 Ft, Veszprém külső kerületei 3000 Ft, Veszprém 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Veszprémtől 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Komárom, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Pápa, Sopron, Szombathely és környékén azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Veszprém | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat Győr, Komárom, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Pápa, Sopron, Szombathely és környékén. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner Provertha kárpittiszttás Veszprém | Partner Kays
kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner kárpittiszttás Veszprém | Partner

Jó tudni! ECO Clean Veszprém | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...