TISZTELT ÜGYFELEINK, SZŐNYEGTISZTÍTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK!
| Teppichreinigung

SZŐNYEGTISZTÍTÁS - ECO Clean Sopron

Ökológiailag kíméletes technológia, vegyszermentes tisztaság.

Üdvözöljük a Soproni Szőnyegtisztítás oldalán, ahol a professzionális szolgáltatások és az ügyfél-elégedettség a legfőbb célunk. Cégünk kiemelkedő tisztítási technikákat és eljárásokat alkalmaz, hogy minden típusú szőnyeget, legyen az otthoni díszdarab vagy intenzíven használt irodai padlószőnyeg, alaposan és körültekintően tisztítsunk. Sopron városában és annak környékén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb szőnyegtisztítási élményt nyújtsuk. Büszkék vagyunk rá, hogy környezetbarát módszereinkkel hozzájárulunk a fenntartható és egészséges életterek kialakításához.

Szőnyegtisztítás Sopron

Gyapjú, pamut, selyem és antik szőnyegek tisztítása 3500Ft/m2 - től
A szőnyegtisztítás és a szőnyegszállítás árak Sopronban 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!

Miért válassza az ECO Clean Sopron szőnyegtisztítást?

Megannyi szőnyegtisztító cég közül válogathat Sopronban! Önt a legjobb érdekli? Akkor bizony megtalálta!

 • Vegyszermentes szőnyegtisztítás

  Választásunk elsősorban a szőnyeg állapotától függ. Amikor csak lehetséges, elkötelezzük magunkat a vegyszermentes szőnyegtisztítási módszerek mellett, így biztosíthatjuk, hogy otthona nem csak ragyogóan tiszta, hanem környezetbarát módon legyen tisztítva. Bízza ránk a szőnyegtisztítást, és tapasztalja meg a természetes tisztítás minden előnyét!

 • Háztól-házig szállítás szőnyegEXPRESSZ

  Önnek csak annyi a dolga, hogy felgöngyölje szőnyegét, és gondoskodjon róla, hogy a címke jól látható legyen. A többit ránk bízhatja: elszállítjuk, és a tisztítás után frissen, illatosan visszaszállítjuk Önnek. Szőnyegtisztításunk Sopronban és vonzáskörzetében elérhető, kényelmes, háztól-házig szolgáltatással, hogy Ön gondtalanul élvezhesse otthona megújult komfortját!

 • Egészség és Biztonság

  Allergénmentes környezet: A vegyszermentes módszerekkel tisztított szőnyegek hozzájárulnak egy egészségesebb otthoni légkör kialakításához, csökkentve az allergiás reakciók és légzőszervi problémák kockázatát.

  Biztonságos a gyerekek és háziállatok számára: Mivel nem használunk agresszív vegyszereket a szőnyegek mosása során, a tisztított szőnyegek biztonságosak a legérzékenyebb családtagok számára is.

 • Minőség és Megbízhatóság

  Magas minőségű tisztítás: Az ECO Clean tapasztalt szakemberei a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák a szőnyegek mélytisztítására, eltávolítva a makacs foltokat, szennyeződéseket és allergéneket.

  Hosszútávú állapotmegőrzés: A vegyszermentes tisztítás nem csak kíméli a szőnyegeket, hanem hosszabb élettartamot is biztosít nekik, megőrizve szépségüket és struktúrájukat.

 • Ügyfélszolgálat és Elégedettség

  Személyre Szabott Szolgáltatás: Az ECO Clean szőnygetisztító Sopronban összpontosított figyelmet fordít minden ügyfél egyedi igényeire, biztosítva, hogy a szolgáltatás pontosan megfeleljen az elvárásaiknak.

  Elégedettségi Garancia: Szívügyünknek tekintjük ügyfeleink teljes mértékű elégedettségét, és garanciát vállalunk a prémium minőségű szőnyegtisztító szolgáltatásainkra.

Rendeljen szőnyegtisztítást Sopronban most!

Cselekedjen azonnal! Ne tűrje tovább a foltos, elszürkült, poratkákkal teli szőnyegeket. Ha Ön is egy friss, illatos és vibráló színekkel teli szőnyegre vágyik, akkor itt az ideje szakértőinkhez fordulni! Szőnyegtisztításunk Sopronban és környékén elérhető, háztól-házig szolgáltatással, hogy Önnek már csak élveznie kelljen otthona újragondolt tisztaságát és kényelmét.

szőnyegtisztítás házhozszállítással Győr, Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom, Csorna, Kapuvár, Pápa, Veszprém, Ajka, Fertőd, Szombathely és SopronSzőnyegtisztítás szolgáltatási területek

Háztól-házig szállítás árak Sopron és környékén: Szőnyegek szállítása Sopron városon belül 2500 Ft, Sopron külső kerületei 3000 Ft, Sopron 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Soprontól 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel szállítási díjat.

Komárom, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Székesfehérvár, Pápa, Ajka, Szombathely, Sopron és környéken a szőnyegszállítási díjak azonos rendszer alapján kerülnek megállapításra!

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Sopron | A szőnyegtisztító. Együttműködő partnereink

Alábbi partnereink Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom, Esztergom, Tata, Tatabánya, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Szombathely, Sopron és környékéről elégedetten veszik igénybe szőnyegtisztító szolgáltatásainkat. Válalljuk irodai szőnyegek, szennyfogó szőnyegek, iskolai szőnyegek, tanáriszoba, ebédlő és könyvtári szőnyegek tisztítását. Hotel és szálláshelyek, panziók részére komplett szőnyegtisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

BIO szőnyegtisztító Sopron és környéke BIO szőnyegtisztítás Sopron szőnyegmosás Sopron tiszta szőnyeg Sopron szőnyegmosás Sopronban szőnyegtisztítás Sopronban
szőnyegtisztítás Sopron és környéke vegyszermentes szőnyegtisztítás Sopron szőnyegek tisztítása Sopronban szőnyegtisztítás Sopron háztól-házig szőnyeg tisztítás GSopron soproni szőnyegtisztítás