• ECO Clean IPARI vegyszerektől mentes kárpittisztítás, az INTELLIGENS kárpittisztító megoldás! | Polsterreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Szombathely

Találja meg Szombathelyen a prémium kategóriás kárpittisztító szolgáltatásunkat, ahol az IPARI minőségű tisztítást a legmodernebb vegyszermentes technikákkal ötvözzük. Akár kanapék, fotelok, puffok vagy irodai és ebédlő székek tisztításáról van szó, csapatunk a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel távolítja el a szennyeződéseket, miközben megőrzi a kárpitok színét és szerkezetét. Szolgáltatásaink különösen hasznosak szállodák, vendéglátóhelyek, oktatási intézmények és más szombathelyi intézmények számára, ahol az egészség, a higiénia és az esztétika kiemelten fontos. Szakmai hozzáértésünkkel nem csak a foltok és szennyeződések eltávolítását biztosítjuk, hanem egy tisztább, allergénmentes környezetet is teremtünk. Fedezze fel weboldalunkon a kárpittisztítási szolgáltatásainkat, árainkat és az elérhetőségeinket, hogy egyedi, személyre szabott ajánlatot kérjen. Válassza Szombathelyen is a biztonságos, hatékony és környezetkímélő megoldást a kárpittisztításra, és biztosítsa otthonának vagy vállalkozásának a makulátlan tisztaságot és frissességet. Választásával nemcsak a minőséget, hanem a fenntarthatóságot és a megbízhatóságot is előtérbe helyezi. Tegyen egy lépést a kifogástalan és egészséges környezet felé, válassza Szombathelyen is a vegyszermentes kárpittisztítást!

Kárpittisztítás Szombathely

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Szombathely és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást Szombathely és környékén?

Megannyi kárpittisztító szakember közül válogathat Szombathely városában! Önt a legjobb érdekli? Akkor megtalálta!

 • Innovatív technológiák:

  Szombathelyen az ECO Clean legújabb tisztítótechnológiákat használja, biztosítva a hatékony és kíméletes tisztítást.

 • Környezettudatos megközelítés:

  Szombathely város zöld területeinek megőrzése érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a fenntartható kárpittisztító gyakorlatokra.

 • Széleskörű szolgáltatások:

  Széles körű szolgáltatási palettát kínálunk, amelyek mindenféle kárpit és szövet tisztítását lefedik.

 • Elégedettségi garancia:

  Szombathelyen is az ügyfél-elégedettség a legfontosabb, így garantáljuk a minőségi munkát minden egyes alkalommal.

kárpittisztító, kanapé tisztítás Szombathely
Mikor ajánlott a kárpittisztítás alapos atkaírtással?

A kárpittisztítás alapos atkaírtással különösen akkor ajánlott, amikor a következő feltételek vagy körülmények állnak fenn:

Következtetésképpen: Minden esetben fontos, hogy szakértői tanácsot kérjen, és a kárpittisztítást és atkaírtást szakemberekre bízza, ezáltal biztosítja a legjobb és legbiztonságosabb eredményt.

Rendeljen kárpittisztítást Szombathely és környékén most!

NE HABOZZON! Ha a kanapéja, fotelje vagy székei már régen nem azok a ragyogó, tiszta bútordarabok, amelyek voltak, és unja a makacs foltokat, beszürkülést és a zsírfoltokat a fejtámlán és kartámaszon, akkor itt az ideje, hogy profi kárpittisztító szakember segítségét kérje. Kínálunk átfogó megoldást minden kárpittisztítási problémájára Szombathelyen és környékén. Szolgáltatásaink magukban foglalják a mélytisztítást, atkaírtást, folteltávolítást és az illatosítást, hogy bútorai újra úgy nézzenek ki és illatozzanak, mint újkorukban. Ne hagyja, hogy elrontsa otthona hangulatát a szennyezett kárpit; bízza profikra a tisztítást, és élvezze ismét otthona kényelmét és tisztaságát! Hívjon minket még ma, és tudjon meg többet kárpittisztítási szolgáltatásainkról, amelyekkel visszaállítjuk bútorai eredeti szépségét és komfortját.

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Szombathely városon belül 2500 Ft, Szombathely külső kerületei 3000 Ft, Szombathely 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Szombathelytől 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Komárom, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron és környékén azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Szombathely | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat Győr, Komárom, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron és környékén. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner Provertha kárpittiszttás Szombathely | Partner Kays
kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner kárpittiszttás Szombathely | Partner

Jó tudni! ECO Clean Szombathely | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...