| Teppichreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Tata

Ismerje meg a Tatán kínált exkluzív kárpittisztítási szolgáltatásunkat, ahol az IPARI színvonalú tisztítást a legfejlettebb vegyszermentes eljárásokkal egyesítjük. Legyen szó kanapékról, fotelokról, puffokról, vagy akár ebédlő és irodai székekről, tapasztalt csapatunk az anyagokat kímélő, mégis rendkívül hatékony technikákkal állítja helyre bútorainak ragyogását. Különösen előnyös választás szállodák, vendégházak, éttermek, oktatási intézmények és egyéb tatai közösségi helyiségek számára, ahol a tisztaság, higiénia és a kellemes megjelenés kulcsfontosságú. Szakértelmünkkel nem csupán a szennyeződéseket távolítjuk el, hanem egy egészségesebb, allergénmentes teret is kialakítunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletes információt talál a kárpittisztítási folyamatunkról, árainkról és kapcsolatfelvételi lehetőségeinkről. Válassza Tatán is a biztonságos, eredményes és környezettudatos kárpittisztítást, hogy bútorai ismét hibátlanok és friss illatúak legyenek. Döntsön a minőség, a fenntarthatóság és az elkötelezettség mellett, válassza Tatán is a vegyszermentes kárpittisztítást, és élvezze a tisztaság és a kényelem tökéletes összhangját otthonában vagy vállalkozásában!

Kárpittisztítás Tata

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Tata és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza Tata és környékén az ECO Clean kárpittisztítást?

Tucatnyi kárpittisztító szakember közül válogathat Tata és környékéről! Önt a legjobb kárpittisztító érdekli? Akkor most megtalálta!

  • Vegyszermentes kárpittisztítás Tatán

    Amennyiben a kanapé, szék, fotel vagy puff állapota megengedi, mi nem használunk vegyszereket a kárpittisztítás során! Ezáltal nem kell tartani kellemetlen mellékhatásoktól, melyeket az IPARI vegyszerek alkalmazása okozhat.

  • EXTRA atkaírtás, bőrhulladék eltávolítás!

    Sok kárpittisztító céggel és kolégával ellentétben, a vizes kárpittisztítás előtt egy speciális géppel eltávolítjuk a poratkát, az atkák ürülékét és a bőrhulladékot a kanapé szivacsaiból, ezáltal nem képződik a kanapé belsejében ˇporsárˇ, amit minden más kárpittisztító egyszerűen belemos a kanapé, fotel, szék vagy puff szivacsos felületeibe!

kárpittisztító, kanapé tisztítás Tata
Melyek az ECO CLean kárpittisztítás Tata előnyei?

Az ECO Clean vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatásainak számos előnye van, különösen ha Tata városában él. Íme néhány kulcsfontosságú előny, amit ez a szolgáltatás kínál:

Következtetésképpen: Az ECO Clean vegyszermentes kárpittisztítása Tata városában egy kiváló lehetőség azok számára, akik elkötelezettek otthonuk és a környezetük egészségének és jólétének megőrzése mellett.

Foglaljon kárpittisztítást időponotot Tatán és környékén most!

Mit kell tennie ha kanapé tisztítást szeretne otthonában vagy az irodában? NE HABOZZON! Ha unja már a foltos, beszürkült és zsírfoltos fejtámlát, kartámaszt a kanapén a fotelon vagy a székeken, ha a tavalyi étlap már nem aktuális így az ebédlőszékek kárpitozott felületeiből sem ártani azt eltávolítani, akkor ideje kárpittisztító szakember segítségét kérni! Kárpittisztítás Tata és környéken!

kárpittisztítás TataKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Tata városon belül 2500 Ft, Tata külső kerületei 3000 Ft, Tata 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Tatától 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Esztergom, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron, Szombathely és környékén azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Tata | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat Győr, Komárom, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron, Szombathely és Tata környékén. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok vegyszermentes és kímélő tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező ajánlatokkal!

BIO kárpitisztító Tata és környéke BIO kárpittisztítás Tata kárpittisztítás Tata kanapé tisztítás Tata kárpittisztítás Tatán kárpittisztítás Tatán
kárpittisztítás Tata és környéke vegyszermentes kanapé Tata kanapék tisztítása Tatán kárpittisztítás Tata háztól-házig kanapé tisztítás Tata tatai kárpittisztítás

Jó tudni! ECO Clean Tata | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...