| Teppichreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Pápa

Fedezze fel Pápán a prémium minőségű, vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatásunkat, ahol az IPARI színvonalú tisztítást összehangoljuk a környezet- és egészségtudatos szemlélettel. Akár kanapékról, fotelokról, puffokról, étkezői vagy irodai székekről van szó, professzionális csapatunk a legfinomabb anyagokat is óvatosan, mégis alaposan tisztítja meg. Szolgáltatásaink különösen kedvezőek szállodák, vendégházak, éttermek, oktatási intézmények és más közösségi terek számára Pápán, ahol az egészséges környezet és a tiszta megjelenés prioritás. Professzionális megközelítésünkkel nem csak a makacs szennyeződéseket távolítjuk el, hanem egy allergénmentes, friss és tiszta teret is biztosítunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol könnyedén foglalhat, és további részleteket ismerhet meg kárpittisztítási módszereinkről, árainkról és kapcsolatfelvételi lehetőségeinkről. Válassza Pápán is a biztonságos, hatékony és környezetkímélő kárpittisztítást, és érezze jól magát otthonában vagy vállalkozásában, tudva, hogy bútorai a legjobb kezekben vannak. Kössön kompromisszumot a tisztaság és a fenntarthatóság nevében, válassza Pápán is a vegyszermentes kárpittisztítást, és élvezze a kifogástalan és egészséges tisztaságot minden nap!

Kárpittisztítás Pápa

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Pápa és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást Pápa és környékén?

Megannyi kárpittisztító szakember közül válogathat Pápa városában! Önt a legjobb érdekli? Akkor megtalálta!

 • Személyre szabott szolgáltatás:

  Pápán az ECO Clean kárpittisztítás egyedi megközelítést alkalmaz, figyelembe véve a helyi lakosok egyedi igényeit és preferenciáit.

 • Időtakarékos kárpittisztítás:

  Gyors és hatékony kanapétisztítást biztosítunk, így kevesebb időt kell szánni a takarításra és többet élvezhet a szabadidőből.

 • Allergénmentes kárpittisztítás:

  Különös figyelmet fordítunk az allergének, poratkák eltávolítására, így egészségesebb otthoni környezetet teremtenek.

 • Versenyképes árak:

  Kiváló ár-érték arányú kárpittisztító szolgáltatást kínálunk, ami lehetővé teszi a minőségi tisztítást mindenki számára.

Kinek ajánlott a VEGYSZERMENTES kárpittisztítás?

A vegyszermentes kárpittisztítás számos előnnyel bír, és különösen ajánlott bizonyos csoportok számára, akik érzékenyebbek lehetnek a kemikáliákra vagy kiemelten figyelnek a környezetükre. Íme, kiknek ajánlott leginkább: Összességében a vegyszermentes kárpittisztítás egy egészségesebb, biztonságosabb és környezetbarátabb alternatívát kínál, amely szinte mindenki számára előnyös lehet, különösen azok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak egészségükre és környezetükre.

Rendeljen kárpittisztítást Pápa és vonzáskörzetében most!

Mit kell tennie? NE HABOZZON! Ha unja már a foltos, beszürkült és zsírfoltos fejtámlát, kartámaszt a kanapén a fotelon vagy a székeken, akkor ideje kárpittisztító szakember segítségét kérni! Kárpittisztítás Pápa és környéken!

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Pápa városon belül 2500 Ft, Pápa külső kerületei 3000 Ft, Pápa 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Pápától 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Sopron, Szombathely és környéken azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Pápa | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező engedményekkel!

BIO kárpitisztító Pápa és környéke BIO kárpittisztítás Pápa kárpittisztítás Pápa kanapé tisztítás Pápa kárpittisztítás Pápán kárpittisztítás Pápán
kárpittisztítás Pápa és környéke vegyszermentes kanapé Pápa kanapék tisztítása Pápán kárpittisztítás Pápa háztól-házig kanapé tisztítás Pápa pápai kárpittisztítás

Jó tudni! ECO Clean Pápa | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...