| Teppichreinigung

KÁRPITTISZTÍTÁS - ECO Clean Sopron

Üdvözöljük! Örömmel muatajuk be Önnek Sopronban elérhető exkluzív kárpittisztító szolgáltatásunkat, ahol az IPARI színvonalú tisztítást tökéletes harmóniában alkalmazzuk a vegyszermentes, egészségtudatos eljárásokkal. Legyen szó bármilyen kárpitozott bútorról - kanapéról, fotelről, puffról vagy akár irodai és étkezői székekről - szakértő csapatunk gondosan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, miközben megőrzi az anyagok minőségét és szépségét. Különös figyelmet fordítunk a szállodák, vendégházak, éttermek, oktatási intézmények és más közösségi helyiségek kárpittisztítására Sopronban, ahol a magas szintű higiénia és az esztétikum kiemelten fontos. Szolgáltatásunkkal nem csak a foltoknak és a poratkáknak mondunk búcsút, hanem egy frissebb, egészségesebb környezetet is teremtünk. Fedezze fel weboldalunkon a kárpittisztítási folyamatunkat, árainkat és hogyan léphet velünk kapcsolatba, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek. Válassza Sopronban is a biztonságos és környezetbarát kárpittisztítást, és tegyen szert hibátlanul tiszta, illatozó bútorokra otthonában vagy üzleti helyiségében. Tegyen egy lépést a fenntartható és egészséges életmód felé, válassza Sopronban is a vegyszermentes kárpittisztítást, és élvezze a tisztaság és a kényelem tökéletes kombinációját!

Kárpittisztítás Sopron

A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztítás árak Sopron és környékén 2023 Szeptember 1-től visszavonásig érvényesek!
A kanapé, fotel, szék tisztítás és kárpittisztításra vonatkozó általános szerződési feltételeket a lap alján olvashatja el!

Miért válassza az ECO Clean kárpittisztítást Sopron és környékén?

Megannyi kárpittisztító szakember közül válogathat Sopron városában! Önt a legjobb érdekli? Akkor megtalálta!

 • Történelmi idők és modern szövetek:

  Sopron történelmi jellege miatt az ECO Clean különös figyelmet fordít a régi és modern kárpitokra egyaránt, megőrizve azok szépségét és értékét.

 • Rugalmas időbeosztás:

  Alkalmazkodunk a soproni lakosok elfoglalt életviteléhez, rugalmas időpontokat kínálva a kárpttisztító szolgáltatásokhoz.

 • Kiemelkedő ügyfélszolgálat:

  A Sopron városában élők számíthatnak a barátságos és segítőkész ügyfélszolgálatra minden egyes hívás, megkeresés alkalmával.

 • Hosszú távú kárpittisztító megoldások:

  Nemcsak tisztítunk, hanem tanácsokat is adunk a kárpitok állapotának megőrzéséhez, így hosszabb távon is megőrizheti bútorai szépségét.

kárpittisztító, kanapé tisztítás Sopron
Atkaírtás és kárpittisztítás: optimális tisztaság!

Az atkaírtás vizes kárpittisztítás előtt különösen fontos, mert ez az eljárás jelentősen hozzájárul az otthoni környezet egészségének és higiéniájának javításához. Íme néhány ok, amiért fontos az atkák eltávolítása a vizes tisztítás előtt:

Rendeljen kárpittisztítást Sopronban most!

Mit kell tennie? NE HABOZZON! Ha unja már a foltos, beszürkült és zsírfoltos fejtámlát, kartámaszt a kanapén a fotelon vagy a székeken, akkor ideje kárpittisztító szakember segítségét kérni! Kárpittisztítás Sopron és környéken!

kárpittisztítás ingyenes kiszállássalKárpittisztítás szolgáltatási területek

A kiszállás díja Sopron városon belül 2500 Ft, Sopron külső kerületei 3000 Ft, Sopron 10 km-es vonzáskörzetében 3500 Ft, Soprontól 20km-nél távolabb eső településekre megbeszélés alapján számolunk fel kiszállási díjat.

Győr, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Komárom, Szombathely és környékén azonos rendszer alapján számolunk kiszállási díjat.

Értékelések - ügyfeleink véleménye

ECO Clean Sopron | A kárpittisztító. Együttműködő partnereink

Az alábbi partnereink elégedetten veszik igénybe kárpittisztító szolgáltatásainkat Győr, Mosonmagyarvár, Esztergom, Tata, Tatabánya, Veszprém, Pápa, Komárom, Szombathely és Sopron környékén. Válalljuk irodai székek, iskolai székek, ebédlő székek, könyvtári fotelok tisztítását. Hotel és szálláshely részére komplett kárpittisztítás csomagot állítunk össze, folyamatos és kifejezetten kedvező ajánlatokkal!

BIO kárpitisztító Sopron és környéke BIO kárpittisztítás Sopron kárpittisztítás Sopron kanapé tisztítás Sopron kárpittisztítás Sopronban kárpittisztítás Sopronban
kárpittisztítás Sopron és környéke vegyszermentes kanapé Sopron kanapék tisztítása Sopronban kárpittisztítás Sopron háztól-házig kanapé tisztítás Sopron soproni kárpittisztítás

Jó tudni! ECO Clean Sopron | A kárpittisztító válaszol.

Kárpittisztítással kapcsolatos tudnivalók:

A kárpittisztítás megrendelésének feltételei (ÁSZF) Kárpittisztítással kapcsolatban árajánlatot és információt kizárólag telefonos megkeresés alapján tudunk adni. A kárpittisztítás árak meghatározása során kolégánk célirányos kérdések alapján kalkulál hozzávetőleges árat! Végleges árat a helyszínen tudunk kalkulálni! Amennyiben a megrendelést követően a kárpittisztítás 48 órával előbb nem kerül lemondásra, vagy bármilyen okból kifolyólag a tisztítás nem kivitelezhető és a foglalás ellenére az ECO Clean hibáján kívül a kárpittisztítás nem jőn létre, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a megbeszélt kárpittisztítás árának az 50%a kerül kiszámlázásra. A kárpittisztítás megrendelését telefonos megbeszélés után, kizárólag SMS formájában adhatja le! Az SMSnek tartalmaznia kell a telefonon megbeszélt tisztítás időpontját, a megrendelő nevét és pontos címét.
Például: 2023 január 16, 9 óra, Szabó Kálmán, Mosonmagyaróvár, Klapka utca 14/b, 3em. 14 ajtó, 14es csengő, -vagy a csengő címkéjén olvasható név-. Az SMSben történő megrendelés során tudomásul veszi és elfogadja a kárpittisztításra vontakozó általános szerződési feltételeket, melyről kolégánk a megrendelőt már a telefonos megbeszélés során minden esetben tájékoztat. Kárpittisztítással kapcsolatban megrendelését 48 órával előbb, SMSben lemondhatja! Amennyiben a lemondás nem történik meg, úgy a kiszállást és a felmerülő költségeket a megrendelésben szereplő adatokra kiszámlázzuk.

A kiszállással kapcsolatos feltételek (ÁSZF) A kárpittisztással egybekötött kiszállás során, a megrendelőnek biztosítania kell a kárpittisztító koléga számára, a megadott cím 20 méteres körzetében az ingyenes, valamint az akadálymentes parkolást, amennyiben kolégánk nem tudja a tisztításhoz szükséges gépeket akadálymentesen és extra erőfeszítés nélkül a helyszínre szállítani, úgy pótdíjak kerülnek felszámolásra a szükséges erőfeszítések függvényében, de legfeljebb 1000 - 3000 Ft között. A parkolási díjak minden esetben a megrendelőt terhelik.

A kárpittisztítás feltételei (ÁSZF) Az extrakciós kárpittisztítást kizárólag szövetkárpit esetén alkalmazhatjuk. A Kanizsai bútorgyár ANDATE tipusú bútorait, és a hasonló ˘mosható˘ anyagokat, víztaszító hatásuk miatt nem áll módunkban extrakciós Kärcher gépekkel hatékonyan tisztítani. A tisztítandó anyag tipusa telefonos megbeszélés során rögzítésre kerül, kolégánk minden kedves érdeklődőt tájékoztat ezzel a tipusú szövettel kapcsolatban. Amennyiben a megrendelő nincs tisztában a tisztítandó bútor anyagával kapcsolatban, így egy viztaszító hatású szövet miatt nem jöhet létre a tisztítás, úgy a kiszállás teljes egészében, valamint a bútordarab tisztításának az 50%a kerül kiszámlázásra.
Kérjük szíveskedjenek gondoskodni az akadálymentes tisztításról, így például a vízpermetre érzékeny bútorokat távolítsák el a tisztítandó felület közeléből, ha a padló vízre érzékeny (pl.: laminált padló, parketta), kérjük takarják azt le egy erre a célra megfelelő anyaggal, ha friss a festés, illetve vízre érzékeny falfestést alkalmaztak, úgy kérjük gondoskodjanak arról, hogy az érzékeny felületekre kárpittisztítás közben ne juthasson vízpermet! A feltételek elmulasztása során keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!
A kárpittisztítás eredménye nagyban függ az igénybevételtől, a tisztítandó felület mikor volt utóljára professzionálisan kárpittisztító által tisztítva, a gyartó által meghatározott tisztítási eljárásoktól és a használható tisztítószerektől. Amennyiben a tisztítandó felület extra szennyezett és a gyártó által megadott módon a kárpit tisztítását követően nem lesz optikai minőségében teljesen hibátlan, láthatóak maradnak a használt állapot nyomai, vagy egyes ismeretlen eredetű foltok tisztítást követően láthatóak maradnak, ebben az esetben kárpittisztítás után a kárpit higiéniailag tökéletesen tiszta állapotnak örvend, az esztétikai minőséget illetően - önhibánkon kívül -, felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a megrendelő köteles a kárpit tisztításának a költségét maradéktalanul megtéríteni!

Mikor ajánlott a kanapé, fotel, puff vagy szék kárpittisztítás? A kárpittisztítás is, ugyanúgy mint a ruháink mosása - RENDSZERESEN ajánlott. Ha már nem bírja tovább takargatni a kávé, cola és egyéb foltokat, ha a kutyus rávizelt a kanapéra, a fotel fejtámlája és kartámasza fekete a bőrzsírtól vagy az ebédlőszéken rajta az előző év étlapja. Évente egyszer nem árt egy alapos kárpittisztítás alkalmazása. Ilyenkor a kanapé, fotel, puff és a székek szivaccsal ellátott felületeiből el kell távolítani az atkákat, az atkák tojásait és az ürüléküket, majd portalanítani kell a gépi kárpittisztítás előtt. NEM egészséges belemosni a szivacsba a por-, és az atkasarat.
Hoteloknak, iskoláknak, irodákban és egyéb sűrűn látogatott létesítményekben ajánlott félévente a székek, ebédlőszékek, irodai székek, fotelok és kárpitozott felületek tisztítása atkaírtással és fertőtlenítéssel!

Házilag kanapé, fotel, puff vagy szék, ebédlő szék, irodai szék kárpittisztítás? Vannak házi praktikák kárpittisztításra is. Tucatnyi kárpittisztító csodaszerről, kárpittisztító eljárásról olvashatunk a neten, ha a beszürkült, foltos és koszos kanapé, fotel, puff vagy szék kárpitozott részeit szeretnénk kitisztítani. DE vigyázat! Ha néhány tippet sikerül is jó eredménnyel kipróbálni, mégis sokszor fordulnak hozzánk self made kárpittisztítás után segítségért. A kitisztított kanapé foltos marad, perem képződik a kárpittisztítás nyomán, megjobban beszürkül a kárpit és még sorolhatnánk a problémákat, melyekkel otthoni kárpittisztítás után ügyfeleink felkeresnek bennünket. Sajnos nem mindig áll módunkban segíteni és helyrehozni a problémát, amit a nem megfelelően kiválasztott, adagolt és alkalmazott kárpittisztító csodaszerek okoznak.

Kárpittisztító gép bérlése? Ha kárpittisztításon töri a fejét, akkor előbb-utóbb Ön is belebotlik majd egy vállalkozóba, aki készségesen kölcsönbe ad Önnek egy kárpittisztító gépet. A gép bérbeadása során legtöbbször nem kérdezik meg, hogy milyen szövetből készült a bútor, amit tisztítani készül a kedves ügyfél. Nekik teljesen midegy a kárpittisztítás eredménye, pedig a sikeres kárpittisztításhoz a megfelelő tisztítószert kell megfelelően alkalmazni. A tapasztalt kárpittisztítő szakemberek saját készítésű tisztítószereket kevernek a kanapé, fotel, puff vagy a székek allapotától függően. Az atkaírtásról, a portalanításról sem esik szó, mert erre alkalmas gépet nem adnak bérbe, pedig nélkülözhetetlen a kárpittisztító folyamat során. Szóval egy mondatban összefoglalva, olcsó húsnak, híg a leve...